Hirdetés

TV műsorok, Csillag születik, X-Factor, Való világ, Éden hotel. Extrém időjárás. Hírességek, celebek

Nézd meg a Youtube-ra ma feltöltött legnépszerűbb videókat. Amit itt látsz, azt fogják mások pár nap múlva lájkolni. Előzd meg őket! . Videók a legnépszerűbb TV műsorokból, a legfrissebb érdekességek: Csillag születik, X-Factor, Való világ, Éden hotel, Megasztár, Dumaszínház, Fábry show. Magyarország és Budapest időjárása és hírei..

X-Faktor Jáger Kinga 2012.10.06._Legjobb videók: TV műsorok
X-Faktor Jáger Kinga 2012.10.06.
Legjobb videók: TV műsorok
X-Faktor Hungary 2012 - Oláh Gergő /Mentorok háza/ 2012.10.06._Legjobb videók: Magyarország
X-Faktor Hungary 2012 - Oláh Gergő /Mentorok háza/ 2012.10.06.
Legjobb videók: Magyarország

 Celebek 

Onibaba (teljes film, magyar felirattal)_Legjobb videók: Időjárás, vihar videók
Onibaba (teljes film, magyar felirattal)
Legjobb videók: Időjárás, vihar videók
Kabaréklub 2007.02.17._Legjobb videók: Celebek
Kabaréklub 2007.02.17.
Legjobb videók: Celebek
How to Stop Hair Shedding | Thinning Hair and Baldness_Legjobb videók: Szilikon
How to Stop Hair Shedding | Thinning Hair and Baldness
Legjobb videók: Szilikon
Diary Of A Badman 2.3_Legjobb videók: Fogorvos
Diary Of A Badman 2.3
Legjobb videók: Fogorvos


Friss hírek, érdekes cikkek

Celebek

Celebnek hívunk manapság mindenkit, akinek legalább kétszer megjelent a képe egy újság címlapján vagy párszor szerepelt a TV-ben. Szakmájukat tekintve sokfélék lehetnek, a luxusprostituálttól a tehetségkutatók első fordulójában kiesett önjelölt énekesig bárki. Persze hasznos, hogy léteznek, hiszen híranyagot szolgáltatnak agyunk sokféle rágógumijának. Jó dolog együtt izgulni velük, ha házasodnak, válnak vagy újra szerelmesek. Jót tesz az önbecsülésünknek, ha azt látjuk, hogy hülyébbek nálunk. Maga a szó az angol celebrity (híresség) eltorzult formája.

Tehetségkutatók

Mutasd meg magad, törj ki szürkeségből! Minden fiatal vágya ez. Mindenki álmodozott már arról, hogy sikeres énekes, táncos, előadó lesz. Szerencsére sokan nem csak álmodoznak, vagy a tévét bambulják, hanem valóban gyakorolnak és készülnek, majd beneveznek valamelyik tehetségkutató versenybe. Elsőként talán valamilyen helyi vagy iskolai megmérettetésen próbálkoznak, majd jöhet az igazi próba, valamelyik országos TV adó nagy versenye. Az RTL Klub Csillag születik és X-factor sorozata vagy a TV2 Megasztárja sorra mutatja be nekünk a tehetségeket. A sikereket látva egyre többen indulnak és így az első helyezésért folyó verseny egyre érdekesebb.

Időjárás

Magyarország időjárása rendkívül változatos. Hatással van rá az Afrikából és a Mediterrániumból érkező meleg, az északi sarkkörről érkező hideg, a nyugati óceáni nedves és a keletről érkező száraz légtömeg mozgása. Az ország nagyobb részén kevés csapadék hullik, az is főleg télen. A napsütéses órák száma 1700–2100 között van. A legtöbb forgatókönyv szerint hazánk a globális felmelegedés egyik áldozata lehet, mivel nagy a veszélye az Alföld elsivatagosodásának, a vízkészletek jelentős csökkenésének.

mailhungary.hu ingyenes e-mail szolgáltatás

A mailhungary.hu ingyenes e-mail szolgáltatása megszűnt. A domain jelenlegi tulajdonosának nincs köze és kapcsolata ez előző üzemeltetőkkel. Ingyenes e-mail szolgáltatást pl. a gmail.com vagy a freemail.hu oldalakon találhat. A jelenlegi ingyenes szolgáltatások több Giga tárhelyet, könnyen kezelhető felületet, mobil hozzáférést, POP3 és IMAP elérést, spam szűrést is ajánlanak.


Oldalunkon megnézheted a legfrissebb és legnépszerűbb videókat.

A főoldalon láthatod az egyes kategóriákban ma feltöltött, legnézettebb videót. Kattints valamelyik kategóriára és megnézheted a tíz legnépszerűbbet. Ezek a videók annyira frissek, hogy ismerőseid közül valószínűleg még senki nem lájkolta. Legyél Te az első. A kategória oldalakról eljuthatsz a heti toplistákra és a valaha volt legjobb videókat mutató oldalakra is. Felhívom a figyelmedet az archivum aloldalakra is, ahol az indulásunk óta az egyes kategóriákban helyezést elért videókat tekintheted meg. Böngéssz itt is, és mindig lesz érdekes néznivalód.


www.jokamat.hu
Zenei videók
sportofusa.com http://www.sportofusa.com/
Szoftverfejlesztés ---
Arany árfolyam honlap
Film schools filmri

mailhungary.hu